top of page
 • Kunnen een een diner koppelen aan de Wijnsafari?
  Voor groepen vanaf 12 personen kan je kiezen voor een afsluitende BBQ. We hebben voorlopig geen plannen om een restaurant te openen waar je na de Wijnsafari kan dineren, maar we geven je wel graag onze beste aanbevelingen!
 • Is er eten inbegrepen in de Wijnsafari?
  Het gebeurt dat we eens een stukje brood serveren onderweg of dat de Wijnmakers wat versnaperingen bovenhalen, maar dat is zeker niet altijd zo. Voel je vrij om zelf wat versnaperingen mee te brengen voor onderweg. Denk aan de natuur en neem wel altijd je afval terug mee, je kan aan het eindpunt al je afval in de vuilnisbak gooien.
 • Mogen honden mee op Wijnsafari?
  Wij houden énorm van honden! Dus ja, je mag hem zeker mee op avontuur nemen! Het enige wat we vragen is om hem of haar niet op de zetels van de wagentjes te laten zitten. Er is plaats genoeg aan de benen. Onze Dalmatiër (Flor) zit daar ook altijd! Sidenote: respecteer áltijd de natuur. Zorg dat je altijd voldoende poepzakjes bijhebt en zéker niets achterlaat, want daar houden we écht niet van.
 • Hoelang duurt een Wijnsafari?
  De route is ongeveer 25 kilometer. Bij een individuele boeking: dit hangt af van je eigen snelheid en hoelang je op de verschillende stopplaatsen zelf wenst te blijven genieten. We raden aan om op elke stopplaats niet langer dan een half uur te blijven staan om zo binnen de 4 uur rond te zijn. Bij een groepsboeking/teambuilding: hier krijg je praktisch altijd een gids mee, tenzij anders overeengekomen. De gids zorgt er altijd voor dat de Wijnsafari op 4 uur voltooid is.
 • Kunnen we een Wijnsafari of de Eco-wagentjes ook per persoon boeken?
  Jazeker. Je boekt via de website gewoon per persoon. Als je met 2 personen bent krijg je gewoon een wagentje voor 4/6 personen. We kunnen op drukke dagen wel niet garanderen dat je dan effectief alleen in een wagentje zit of met nog andere personen.
 • Is er altijd een Wineranger/begeleider bij een Wijnsafari?
  Neen. Bezoekers navigeren zelf via de navigatie-app en doen dan de route zelfstandig. Per wagentje krijg je dan enkele wijnen mee én regelen we ook zeker één wijndegustatie 'taste & greet' bij en Wijnmaker. Welke wijnmaker is afhankelijk per dag. Bij teambuildings is er altijd een Wineranger bij die de proeverijen per stopplaats doet met een woordje uitleg. Mogelijk gaat de Wineranger niet het hele traject mee, omdat we onze bezoekers ook de nodige vrijheid willen gunnen om het traject zelfstandig af te leggen.
 • Kunnen we ook een lunch koppelen aan de Wijnsafari?
  Dat kan zeker! Een Wijnsafari vertrekt omstreeks 14u00, maar je kan dan een uurtje vroeger vertrekken om een plaatsje in de natuur te zoeken tussen de vertrekplaats en de eerste stopplaats om te genieten van je lunch. Als we dan met een groep vertrekken om 14u00 pik je gewoon mee in vanaf de eerste stopplaats.
 • Wat met slecht weer? Kunnen we dan annuleren?
  Bij lichte regen kan de Wijnsafari nog doorgaan omdat de wagentjes overdekt zijn. Aangepaste kledij is dan wel aangeraden. Als het weer het toch niet toelaat om uit te rijden, bieden we de mogelijkheid aan om de verplaatsen naar een latere datum.
 • Welke en hoeveel wijndomeinen worden er bezocht?
  Er zijn standaard een 4-tal stopplaatsen, waarvan 1 uitkijkpunt, 2 wijngaarden en een wijndomein waarop elke keer 1 of 2 wijnen worden geproefd. Dat varieert per dag naargelang de beschikbaarheid van de wijnmakers en van de wijn. We werken met enkele zéér exclusieve wijnmakers en daar moeten we zeer zuinig zijn met hun voorraad :) We delen bewust niet welke wijnmakers het allemaal zijn om de Wijnsafari ook wat verrassend te houden. Het zijn allemaal lokale en kleinschalige wijndomeinen, dus de grote commerciële kan je wel al schrappen!
bottom of page